Ofte stillede spørgsmål

Herning Skolebio er en forening, som har til formål at vise kvalitetsfilm for skolebørn.


Foreningen drives udelukkende ved hjælp af frivillig arbejdskraft. Alle bruger deres fritid på, at dit barn skal få en god oplevelse i biografen.

Sidste tilmelding?
Tilmeldingen løber så længe der er ledige pladser på de enkelte dage i de enkelte grupper. Når tilmeldingen påbegyndes på "flexbillet" er det muligt at se hvor mange ledige pladser der er tilbage. BEMÆRK prisen på kr. 125,- ændres ikke fordi tilmeldingen først sker efter den første filmuge.
 

Kan man kun tilmelde sig på Internettet?
Ja

 

Skal man betale ved tilmelding?
Ja

 

Kan man købe enkelt billetter?
Nej - vi sælger ét medlemsskab, der giver adgang til at se 5 film for kr. 125,-.

 

Kan man anvende ledsagerkort?
Hos Herning Skolebio er det ikke muligt at anvende ledsagerkort. Vi henviser til at der købes et VOKSEN medlemskort til 125 kr. Kortet er ikke personligt, og kan således anvendes af forskellige personer fra gang til gang.

 

Kan man maile til Herning Skolebio?
Ja, på herningskolebio@outlook.com , men da det er frivilligt og ulønnet arbejde, bestyrelsen laver, kan der ikke påregnes svar samme dag. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

 

Kan man ringe til Herning Skolebio?
Ja, vi træffes normalt på skolebiodage mellem kl. 15.30 og 17.30 på tlf. nr. +45 22 25 35 41

 

Kan man SMS'e til Herning Skolebio?
Nej, vi læser og besvarer ikke SMS'er

 

Kan man bytte mellem filmdagene?
Det er vigtigt at være opmærksom på at den valgte ugedag følger hele sæsonen. Ved at kontakte bestyrelsen for Herning Skolebio, er det muligt at få ændret ugedag efter tilmeldingen er gennemført, såfremt der er ledige pladser.

 

Kan man få et nyt medlemskort, hvis man har mistet sit?
Medlemskortet modtages på den mail som er oplyst ved tilmelding. Det er således vigtigt at gemme mailen i hele sæsonen. Bestyrelsen i Herning Skolbeio har mulighed for - undtagelsesvist - at gensende medlemskort.

 

Jeg har ikke modtaget mit skolebiokort. Hvad gør jeg?
Du har med stor sandsynlighed indtastet en forkert mailadresse. Herning Skolebio har mulighed for at slå medlemmets navn op. Af sikkerhedsårsager er vi nødt til at slette tilmeldingen og oprette den igen, for at undgå at andre kan benytte medlemskortet sendt til en forkert mail. 

 

Kan jeg stadig nå at købe et medlemskort efter sæsonstart?
Så længe der er ledige pladser er det muligt at tilmelde sig.

 

Selvom I ikke har flere pladser, kan jeg så ikke få lov at købe alligevel?
Nej, vi kan ikke sælge flere pladser end der er sæder i salene.

 

Jeg har bestilt medlemskort til en forkert dag, kan det ændres?
Det er vigtigt at være opmærksom på at den valgte ugedag følger hele sæsonen. Ved at kontakte bestyrelsen for Herning Skolebio er det muligt at få ændret ugedag efter tilmeldingen er gennemført, såfremt der er ledige pladser.

 

Navnet på medlemskortet er stavet forkert, vi er tilmeldt forkert dag eller gruppe. Hvordan opstår fejlene?
De opstår fordi du har bestilt noget forkert eller stavet forkert. Vi kan ikke rette i jeres indtastninger og bestillinger.

 

Kan jeg sidde på trappen i salen, hvis der ikke er flere pladser?
Nej, det er ikke tilladt af hensyn til brandmyndighederne.

 

Må jeg selv bringe slik, popcorn og sodavand?
Nej, Nordisk film tillader ikke at man selv medbringer popcorn, sodavand, is, slik eller lignende. Der vil være mulighed for at købe en særlig skolebiomenu med popcorn og sodavand til kr. 30,- samt en slikpose til kr. 10,-.